Kradla v obchodech tak dlouho, dokud ji nechytila ostraha
Ilustrační foto
Teplice

Teplice - Z přečinu krádeže se bude zodpovídat 30letá žena, která kradla zboží v obchodech. V polovině listopadu odcizila v teplickém hypermarketu lahev whisky v hodnotě 1350 korun, za pokladnami ji ale chytil pracovník ostrahy.

O tři dny později odcizila v prodejně sportovního vybavení pár sportovních bot a mikinu. Z věcí odstranila bezpečnostní prvky a obchod bez zaplacení zboží opustila. Kradla i v dalším hypermarketu, kde na prodejní ploše vložila do tašky různé zboží za bezmála tři tisíce korun, které bez zaplacení pronesla pokladní zónou.

"Poslední zatím zjištěné krádeže se dopustila zase v jiné prodejně koncem listopadu, opět ji ale chytili pracovníci ostrahy. Celkem odcizila zboží za více jak osm a půl tisíc korun, v případě odsouzení jí hrozí až dvouleté vězení," uvedl teplický policejní mluvčí Daniel Vítek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru