Žena z Teplicka v baru našla peněženku, peníze utratila a doklady zahodila
Ilustrační foto
Teplice

Mostecko - Nepoctivě se zachovala 37letá žena z Teplicka. Ta byla se svými kamarádkami na jedné mostecké diskotéce, když si u baru všimla odložené peněženky na židli. Nepozorovaně se měla peněženky zmocnit a poté diskotéku opustila.

Peněženka patřila muži z Plzeňska, který byl v téže restauraci. Venku žena doklady údajně zahodila, odhodila i platební kartu a portmonku. Hotovost si ponechala a vzápětí ji utratila.

"Doklady nalezla jedna paní, která je poškozenému vrátila. Totožnost neznámé pachatelky odhalili policisté obvodního oddělení Most Zahradní. Na základě výsledků šetření vyšetřovatel ženu obvinil z přečinu zatajení věci a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku," vysvětluje mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Poškozený vyčíslil škodu na částku 7 500 korun.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru