Soudní pitva potvrdila: Žena nalezená v Teplicích na ulici byla zavražděna
Policisté hlídali ve středu vjezd do Nákladní a Riegrovy ulice během vyšetřování zločinu. Foto: Oldřich Hájek
Teplice

Teplice - Kriminalisté stále usilovně pátrají po pachateli násilného trestného činu, jehož obětí se stala mladá žena. Ta byla nalezena ve středu v ranních hodinách na místě veřejnosti přístupném v Nákladni ulici v Teplicích. Provedená soudní pitva potvrdila výsledky prvotního šetření, že žena zemřela cizím zaviněním.

Ve čtvrtek o probíhajícím vyšetřování informovala policie. "Krajští policisté v dané věci zahájili úkony trestního řízení pro spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy," uvedla tisková mluvčí krajské policie Alena Bartošová.

Policisté děkují občanům za reakce na zveřejněnou pátrací výzvu. Pátrací výzva směrem k občanům je stále aktuální a kriminalisté budou rádi za každou informaci, která by jim mohla pomoci při objasnění tohoto závažného zločinu.

"Žádáme případné svědky, kteří se pohybovali v okolí ulice Nákladní v Teplicích a všimli si čehokoliv podezřelého, aby kontaktovali policisty prostřednictvím linky 158, případně na jakékoliv policejní služebně. Policisty zajímá doba od zhruba 19. hodiny 11. 12. 2018 do ranních hodin dne 12. 12. 2018, do cca 6:45. Také žádáme řidiče, kteří v uvedenou dobu projížděli ulicí Nákladní a mají vozidlo vybaveno funkčním kamerovým zařízením, aby policistům poskytli záznam. Děkujeme," sdělila Alena Bartošová.

Žena byla nalezena bez známek života ve středu ráno náhodným svědkem na místě veřejnosti přístupném v ulici Nákladní. V době šetření na místě nálezu a v jeho okolí policisté na několik hodin uzavřeli ulice Nákladní a Riegrovu. Dopravu odkláněli na objízdné trasy.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru