Tady bude mít Ježíšek ještě co dělat. Rodině zmizely ze sklepa připravené dárky
Ilustrační foto: CC0
Teplice

Bílina - Předvánoční pohodovou atmosféru zkazil lidem z Bíliny neznámý pachatel, který se jim vloupal do sklepa.

V místnosti sloužící jako sklad totiž měli schované dárky, které si zloděj odnesl, lapka je připravil o věci za bezmála pět tisíc korun. "Policisté případ prověřují jako přečin krádeže a po pachateli i odcizených věcech pátrají," uvedl mluvčí teplických policistů Daniel Vítek.

A rozhodně to nebylo jediné vloupání do sklepa na Teplicku, jak ukazují případy, kterými se zabývají policisté. Z přečinů krádeže a porušování domovní svobody je podezřelý neznámý pachatel, který se v Teplicích vloupal do suterénu činžovního domu. Ze dvou sklepních kójí poté odcizil bourací kladivo, vrtačku a aku šroubovák, škoda byla vyčíslena na 13 tisíc korun.

Do sklepa vnikl neznámý zloděj také v Řetenicích, ze sklepní kóje si odnesl silniční kolo a pumpičku, oznamovateli způsobil škodu osm a půl tisíc korun.

Do kočárkárny a sklepní kóje se vloupal neznámý pachatel v Bílině. Vnikl do suterénu panelového domu, kde se vloupal do dvou místností, kde ale zřejmě nenašel nic, co by se mu líbilo. Poškozeným se totiž vůbec nic neztratilo, pachatel způsobil pouze třítisícovou škodu zničením dveří a zámků. Pokud se podaří zjistit jeho totožnost, bude se zodpovídat z přečinů porušování domovní svobody a krádeže ve stadiu poklusu.

Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v Duchcově vloupal do sklepní kóje. Odcizil z ní dvě desítky plechovek piva a několik lahví s vínem, celková škoda byla vyčíslena na necelých 700 korun. Vzhledem k tomu, že pachatel násilím překonal zámek na dveřích kóje, byl případ kvalifikován jako přečin krádeže, za který hrozí lapkovi v případě dopadení až dvouleté vězení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru