Stánky město pronajme do konce roku jen za zábor prostranství
Stánky na náměstí v Duchcově. Foto: Oldřich Hájek
Teplice

Duchcov - Město Duchcov získalo darem od akciové společnosti Severočeské doly šest prodejních stánků, které v současné době stojí na náměstí Republiky. Hodnota věcného daru je podle starosty Zbyňka Šimbery cca 200 tisíc korun.

O podmínky, za jakých si případní zájemci mohou stánky pronajmout, se na posledním jednání duchcovských zastupitelů zajímal Zdeněk Burda. Starosta slíbil, že záležitost radní proberou na svém zasedání. To se uskutečnilo dnes dopoledne.

„Do konce roku budeme pronájem stánků nabízet pouze za úhradu záboru veřejného prostranství,“ uvedl k dnešnímu rozhodnutí rady Zbyněk Šimbera. Konkrétní nájemní podmínky by rada měla předložit začátkem nového roku.

Podle duchcovského starosty převzalo město stánky pár dní před adventem. Pracovníci technických služeb je museli nejprve smontovat a poslední byl hotov na první adventní neděli. „To už se k nám ale na vánoční akce chystali různí prodejci a my je na poslední chvíli přemlouvali, aby využili nové stánky. Všechno bylo časově hodně náročné a nebyl prostor řešit jiné věci.“

Jak starosta upozornil, nezůstanou stánky instalované na náměstí Republiky trvale. Pracovníci technických služeb je pokaždé demontují a uskladní v prostorách organizace. Na náměstí se tak objeví jen v případě velkých akcí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru