Další poškozené auto v Teplicích: Žena ničila zaparkovanou Octavii
Ilustrační foto
Teplice

Teplice - V noci z úterý na středu řešili policisté další případ poškození vozidla, ke kterému došlo v Teplicích. Na tísňovou linku se v noci obrátili dva muži, kteří slyšeli rány z parkoviště, kde mají svá auta.

Uviděli ženu, která ničila zaparkovanou Octavii a svého jednání nezanechala ani poté, co ji k tomu svědci vyzvali. "Když na místo přijeli policisté, byla arogantní, vulgární, odmítala uposlechnout zákonných výzev a snažila se z místa odejít. Nakonec skončila žena, která měla v dechu skoro dvě promile alkoholu, v poutech a poté na policejní služebně, kde si později převzala sdělení podezření z přečinu poškození cizí věci," uvádí teplický policejní mluvčí Daniel Vítek. Vztek na autě si vybíjela zřejmě kvůli neshodám s bývalou kamarádkou, jejíž přítel v poškozeném autě, kterému rozbila čelní sklo a poškrábala lak, jezdí.

Před několika dny policisté informovali o případu, kdy 30letý muž zřejmě psychicky neunesl rozchod s bývalou přítelkyní a ukopl jí na autě zpětná zrcátka a poškodil přední dveře. Žena vyčíslila škodu na 13 tisíc korun, jejímu „ctiteli“ policisté sdělili podezření z přečinu poškození cizí věci.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru