Bílina – Mimo provoz bylo v tomto týdnu zabezpečovací zařízení na železničním přejezdu u bílinské Kyselky. Jde o frekventovanou trať mezi Bílinou a Mostem s hustým osobním i nákladním provozem.

Z komentářů, které se objevily pod videem zveřejněným na facebooku, vyplývá, že řada vlaků před přejezdem zpomalila na zhruba desetikilometrovou rychlost, před křížením se silnicí houkaly. Vlak zachycený na videu jej ale měl projet plnou rychlostí. Dokládat to mají i další záběry z bezpečnostních kamer, které zachytily i čelo vlaku.

Podle lidí, kteří pracují v sousedním podniku, kam zajíždějí pro náklad minerálních vod kamiony, to není poprvé, co byl přejezd mimo provoz. I kvůli bezpečnosti řidičů by rádi, aby k podobným situacím nedocházelo.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru