Teplice/Praha – Společnost AGC Flat Glass Czech, největší evropský výrobce plochého skla, patří mezi pět nejlepších zaměstnavatelů v kategorii podniků do pěti tisíc zaměstnanců v Česku. V letošním ročníku se umístila na čtvrtém místě.

Výsledky 16. ročníku soutěže Sodexo Zaměstnavatel roku vyhlásili organizátoři v pondělí v Praze. Vítězem v soutěži Zaměstnavatel roku v kategorii do 5000 zaměstnanců je pro tento rok Hyundai Motor Manufacturing Czech. „Letos jsme se sice nedostali na stupně vítězů, ale zařadit se hned za firmami jako je Hyundai, Vodafone nebo Foxconn je skvělý výsledek. Budování dobrého vztahu k zaměstnancům je jednou z našich dlouhodobých priorit. Jsem rád, že to oceňují i odborníci, kteří mohou naše výsledky porovnat s firmami z celé republiky. Dobré vztahy se zaměstnanci budeme i dál posilovat a rozvíjet,“ uvedl Zdeněk Frelich, country manažer skupiny AGC v České republice.

Firma AGC Flat Glass Czech se v minulých ročnících stala nejlepším zaměstnavatelem České republiky mezi firmami do pěti zaměstnanců již čtyřikrát. Naposledy to bylo v roce 2016. V anketě Sodexo Zaměstnavatel desetiletí v roce 2012 obsadila druhé místo. Za 16 let existence regionálního kola soutěže vyhrála firma patnáctkrát, naposledy letos. Pořadí v anketě se určuje na základě speciální metodiky.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru