Krupka - Dům dětí a mládeže Cvrček ve spolupráci s hasiči, policisty, členy horské služby a zdravotníky pořádá preventivně bezpečnostní program pro rodiče a děti HURÁ NA PRÁZDNINY!

Přijďte v pátek 15. června do lesoparku Maršov, dopolední program pro mateřské a základní školy začíná v 9 hodin, od 14 hodin pokračuje pro veřejnost. Formou soutěží a zážitků se děti i rodiče dozvědí spoustu informací z oblasti zdravovědy, dopravy a bezpečnosti. Vstupné zdarm.

Sbor dobrovolných hasičů Krupka pořádá 45. ročník soutěže o Krupský pohár u příležitosti oslav 145 let založení SDH Krupka. Soutěž družstev místních i spřátelených sborů dobrovolných hasičů se koná v sobotu 16. června v areálu JPO II od 13 hodin. Přijďte se pobavit, občerstvení zajištěno, večer hudba. Vstupné zdarma.

V sobotu 16. června zve Kulturní zařízení města Krupka všechny fanoušky rockové hudby na ROCKFEST KRUPKA 2018. Rockový festival začne ve 14 hodin na městském stadionu. Vstupné 150 korun.

1306krupka2

V neděli 17. června se koná POHÁDKOVÝ HRÁDEK od 15 hodin v areálu hradu Krupka. Akce je pro všechny děti i s rodiči a čeká vás zábavné odpoledne plné písniček, tancování, soutěží a pohádek! Vstupné zdarma.

Více info na http://www.krupka-mesto.cz/

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru