Agresivní narkoman z Dubí dělal problémy v nemocnici, museli ho spoutat
Poté, co muž začal strážníky napadat, skončil na zemi v poutech. Foto: Měp Ústí nad Labem
Teplice

Ústí nad Labem/Dubí – Narkoman z Dubí dělal problémy v Masarykově nemocnici v Ústí nad Labem. Byl tak agresivní, že ho strážníci nakonec museli spoutat.

Případ se stal 9. června, teď o něm informovali ústečtí strážníci. V rámci spolupráce mezi městskou policií a Masarykovou nemocnicí vyjeli po druhé hodině odpolední strážníci do nemocnice, protože zde měl zdravotnický personál problém s agresivním narkomanem. Při doprovodu muže středního věku z Dubí na detoxikační oddělení začal narkoman útočit i na hlídku městské policie, strážníky fyzicky napadal.  Strážníci proto proti němu museli použít donucovací prostředky a po zpacifikování skončil muž na zemi ve služebních poutech.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru