Výstava pro kočky, kterou spoluorganizovalo Gymnázium Teplice v roce 2020
Co se chystá

Teplice – V sobotu 20. dubna se na teplickém gymnáziu koná Benefice pro spolek Teplické kočky. Na realizaci akce se podílí hned několik organizací a škol. Kromě zmíněného gymnázia teplická Arkadie, domy dětí a mládeže z Teplicka a základní školy Maršovská, Proboštov a Bílina.

Benefice bude zahájená ve 13 hodin otevřením Prodejní výstavy výrobků dětí a přátel spolku a Hand made stánek Hanky z Mise pro TK. Podpořit útulek pro kočky nákupem některého z výrobků tady můžete až do 16.30 hodin. Mezitím se v prostorách gymnázia bude konat doprovodný program.

Od 14-15 hodin vystoupí v aule gymnázia soubory Cibuláček, Poupata, GymplSborek, recitační kroužek GT a další. Program bude pokračovat po skončení prodejní výstavy do 17.45 hodin. Návštěvníci mohou s sebou na akci přinést kočičí konzervy a granule, které organizátoři předají spolku Teplické kočky, stejně jako veškerý výtěžek z akce.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru