Na apríla se do Teplic sjedou mladí hráči na smyčcové nástroje
Teplická konzervatoř
Co se chystá

Teplice – Konzervatoř v Teplicích pořádá v sobotu 1. dubna nesoutěžní přehlídku hráčů na smyčcové nástroje Mladé pódium 2023. Jde o čtvrtý ročník této přehlídky. Uskuteční se v hlavní budově teplické konzervatoře (Českobratrská 15) a začíná v 9 hodin.

V letošním roce se přehlídky zúčastní hráčky a hráči na housle, violu, violoncello a kontrabas. Zahrají svůj part sólo s doprovodem klavíru. Teplická konzervatoř tak nabízí možnost mladým nadějným muzikantům setkání s ostatními mladými umělci na pódiu, kde svoji dráhu začala řada dnes renomovaných muzikantů.

Nesoutěžní přehlídka Mladé pódium je pro účastníky zdarma a slouží zároveň jako prostor pro konzultaci žáků a jejich pedagogů s pedagogy teplické konzervatoře. Vystoupení každého z účinkujících by mělo být v trvání 2-15 minut. Všichni účastníci Mladého pódia obdrží diplom a malou pozornost.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru