Živé Teplice se chystají i letos. Na co se můžete těšit?
Foto: Živé Teplice
Co se chystá

Teplice - V sobotu 17.6. se v Šanovském parku u Mušle uskuteční osmý ročník sousedské slavnosti Živé Teplice, kterou pořádá spolek SAYFY z.s.. Slavnost podporuje komunitní život ve městě a snaží se propojovat lidi různých věkových, názorových i národnostních skupin. Jednoduše spojuje všechny, kteří si chtějí zpříjemnit život ve městě.

V Mušli i jejím okolí se můžete těšit na hudební i divadelní vystoupení. Pro děti je připraven program v podobě tvořivých dílen, sportovních workshopů a dalších aktivit. Na trhu autorských výrobků si jako každý rok můžete zakoupit spoustu krásných věcí.

Šanovský park začne ožívat už kolem 14. hodiny a můžete ochutnat občerstvení ze všech koutů světa. Je toho připraveno opravdu mnoho, další informace najdete na webové stránce www.ziveteplice.cz.

Přihlášky jsou otevřené, pokud zpíváte, tančíte, vytváříte autorské výrobky nebo konáte nějakou bohulibou činnost, neváhejte se přihlásit a zbývá pár volných míst. Přednost mají tvůrci a umělci z Teplic a blízkého okolí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru