O víkendu se nechte přenést fantazií do Japonska
Radka Müllerová při loňské vernisáži v Seumeho kapli
Co se chystá

Teplice – Nadcházející víkend nabídne dvě zajímavé akce, které se konají v rámci výstavy Japonsko, má láska v Jízdárně teplického zámku. V sobotu 18. března se mohou zájemci zúčastnit workshopu japonské tušové malby. Začíná ve 14 hodin a povede ho Radka Müllerová, která je společně s manželem protagonistkou výstavy.

Účastníci worksopu se naučí, jak tuší namalovat bambus nebo sakuru. Předpokládaný konec je v 16 hodin. Na akci je vstupné 200 korun a je nutná rezervace na emailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

V neděli 19. března je na 13. hodinu připravená přednáška Wagashi a divadlo Kjógen. Klára Poskočilová pohovoří o japonských sladkostech wagashi a jejich symbolice v průběhu roku. Ondřej Hýbl pak představí komedie japonského středověku, které pranýřují lidskou hloupost a mají diváka rozesmát, ale neurazit. Akce je naplánovaná do 16.30 a není nutná rezervace. Vstupné je 100 korun.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru