Na dubských slavnostech zazní letos pop, folk i rock
Ilustrační foto
Co se chystá

Dubí – O nadcházejícím víkendu 20.-22. srpna se v Dubí konají tradiční Dubské slavnosti. Akci i letos připravilo Městské kulturní centrum Dubí s podporou dubské radnice.

A stejně jako v předchozích ročnících také letos je programová nabídka sestavená z kapel, které žánrově prezentují spíše střední proud, aby si na své přišli všichni návštěvníci. Akce bude zahájená v pátek 20. srpna u kostela Panny Marie v Dubí v 17 hodin slavnostními fanfárami. Jediným hudebním hostem úvodního večera bude hudebník Felix Slováček.

V sobotu se na pódiu ve sportovním areálu v Bystřici představí od 13. hodiny folk-rocková kapela Vomiště. Po ní následuje v 15 hodin Petr Bende a Band a v 17 hodin Pavel Novák mladší a Black Rose. Sobotního finále se v 19 hodin ujme Heidi Janků s Heidibandem a od 21. hodiny kapela Blue rocket. V neděli 22. srpna rozezní bystřický sportovní areál od 13. hodiny písničky Terezy Maškové s kapelou. V 15 hodin bude pódium patřit Dashe a Pajky Pajkovi a Dubské slavnosti letos uzavře Václav Noid Bárta s kapelou. Vstup na všechny tři dny je volný.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru