Člověk v přírodě v Lounech nabídne psy, koně i dravé ptáky. Přinášíme kompletní program
Foto: archiv
Co se chystá

Louny - Tradiční výstava pro všechny milovníky zvířat a přírody se uskuteční již tento víkend na Výstavišti v Lounech.

Výstaviště otevře své brány již v pátek 20. srpna a bude otevřeno až do neděle 22. srpna. Expozice Člověk v přírodě přivítá návštěvníky v době od 9 do 17 hodin.

Co vás na výstavě čeká? Výstava a prodej exotických zvířat, výstava a prodej drobných domácích zvířat – králíci, drůbež, holubi, řemeslné dílničky, ukázky výcviku koní, ukázka vyhledávání pohřešované osoby za pomoci psa, ukázka základní poslušnosti a obrany psů, soutěž o nejhezčího voříška Loun či krajská výstava psů, chybět nebude ani ukázka a výcvik dravých ptáků.

1708diamant

Za vstupné na výstavu Člověk v přírodě zaplatí dospělý 60 Kč, důchodce a dítě od 6 let do 15 let 40 Kč. Hromadné vstupné u skupin nad 15 osob bude stát 20 Kč/osobu. ZTP-P a děti do 6 let mají vstup zdarma.

Záchytná parkoviště budou značena z ulice Prokopa Holého, Louny.

1708diamantprog

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru