Burger Street Festival se vrací do Teplic
Burger Street Festival v Teplicích. Foto: archiv
Co se chystá

Teplice - Nestihli jste červnovou nálož burgerů? Máte šanci to napravit o víkendu 25. – 27. září, opět u teplické Olympie.

V Teplicích se opět pojedou burgery! Nejúspěšnější a nejchutnější food festival se po letních prázdninách vrací k obchodnímu centru Olympia. Své umění předvedou nejlepší burgrárny z celé ČR, nebudou chybět hranolky, rolovaná zmrzka, francouzké palačinky, alko i nealko drinky.

Jednoduše tři dny plné skvělého jídla a zábavy. BURGER STREET FESTIVAL začíná každý den v 10:00, v pátek a sobotu se můžete veselit až do 21:00, v neděli potom do 20:00 hod. Vstup do areálu festivalu je zdarma, platíte jen za to, co sníte a vypijete.

Červnový festival

https://www.youtube.com/watch?v=JFZdInXXk7Y

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru