Farmáři a pěstitelé nabídnou v pátek v Bílině své produkty
Ilustrační foto: Severočeské farmářské trhy
Co se chystá

Bílina – Milovníci zdravých domácích produktů, výpěstků, klobás, mléčných výrobků, pečiva, konzervovaných dobrot se mohou těšit po nucené pauze na první Severočeské farmářské trhy v Bílině. Konají se už tento pátek, 29. května, na Žižkově náměstí. Své produkty tu budou farmáři nabízet už od rána, od 8 do 15 hodin. Další trhy se pak uskuteční v pátek 26. června.

V nabídce budou první letošní druhy rané zeleniny, jako je salát, ředkvičky a další. Na své si přijdou zahrádkáři, kteří ještě shánějí chybějící sazenice do svých zahrádek nebo květiny na výzdobu balkónů a teras. Návštěvníci farmářských trhů ani tentokrát nepřijdou o vůni uzených masných výrobků, čerstvého pečiva a tradičně nebude chybět ani stánek se sýrovými lahůdkami od soukromých sýrařů.

Pokud vám dochází med, máte šanci doplnit zásoby přímo od včelařů. No a vůni koření a bylinek určitě nenechají bez povšimnutí hospodyňky a všichni gurmáni.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru