Bílinští už mohou o víkendech do kina, tento víkend na Emmu, Lov a Ježka Sonica
Ilustrační foto: CC0
Co se chystá

Bílina - Současné uvolnění omezení, která byla nastolena z důvodu pandemie onemocnění covid-19, opět dovoluje promítání filmů v kinech. Bílinští tak také již mohou zajít do kina.

Promítání se však neobejde bez státem nařízených bezpečnostních opatření. U vstupu do kina si lidé budou moci vydezinfikovat ruce. Počet vstupenek na promítání jednoho filmu bude omezený, aby bylo dodrženo důležité nařízení dvoumetrového odstupu. V tomto kině je tak na každý film k dispozici cca 60 vstupenek. Platbu vstupenek by měli lidé realizovat zejména přes platební terminál, platební kartou. U pokladen musí dodržovat dvoumetrový rozestup. Do sálu budou odvedeni pracovníkem kina, ten dohlédne na dvoumetrový distanc. Dohromady usadí jen příbuzné.

Mlsáte rádi v kině? Teď na to zapomeňte. Je to vládou zakázané a naopak je nařízené mít zakrytá ústa a nos. Takže si nezapomeňte s sebou vzít roušku.

I přes tato omezení má zhlédnutí filmu v kině svoje kouzlo. Proto si nenechte ujít víkendové promítání v digitálním kině v Bílině.

Tento víkend se můžete těšit v pátek a v sobotu na filmy od 18 hodin, v neděli pak od 15 hodin.

  • v pátek 22. května se hraje od 18 do 20 hodin romantická komedie Emma, 125 min, GB, 2020, 2D, s českými titulky, vstupné 120 Kč.
  • v sobotu 23. května od 18 do 20 hodin akční thriller Lov, 90 min, USA, 2020, 2D, s českými titulky, vstupné 120 Kč.
  • v neděli 24. května od 15 do 17 hodin komedie JEŽEK SONIC, 99 min, USA, 2020, 2D, český dabing. Vstupné 110 Kč, děti 90 Kč.

Adresa kina je Žižkovo náměstí 57, 418 01 Bílina. Další program Kina Bílina najdete zde.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru