Duchcov - Slušné vychování nejspíš chybí skupince devíti až jedenáctiletých dětí v Duchcově. Ve čtvrtek v poledne sprostě nadávali ženě v parku Bedřicha Smetany. Záležitostí se bude zabývat sociálka.

Strážník duchcovské městské policie. Ilustrační foto

O události informovala na svém webu duchcovská městská policie. Ta dostala ve čtvrtek v poledne oznámení od jednoho z obyvatel, že skupina dětí uráží v parku ženu.

Strážníci na místě ženu nalezli a tato jim celou záležitost vysvětlila. K opravdu hrubým urážkám a vulgarismům vůči ženě docházelo od čtyř dětí ze sedmičlenného hloučku dětí ve věku 9 až 11 let, které se nacházely opodál.

Strážníci následně děti, které ženu urážely, předali rodičům s vysvětlením celé události. Z důvodu, že se děti dopustily přestupku na úseku občanského soužití, ale vzhledem k věku nejsou za přestupek odpovědné, byla záležitost od strážníků postoupena odboru sociálních věcí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru