Ing.Roman Kliský, MBA
Zajímavosti

Do jubilejního 25. ročníku soutěže Muž roku 2024se přihlásil i sportovec a předseda Sociální demokracie Teplice Ing. Roman Kliský, MBA, který momentálně bojuje o účast ve finálové dvanáctce. Vzdělaný sportovec, politik a Muž roku? Zajímavá a vzácná kombinace mladého muže dnešní doby.

Romane, proč ses do soutěže Muž roku 2024 přihlásil?

Dlouhá léta tuto soutěž sleduji, letos jsem si řekl, že už podám přihlášku a uvidíme, jestli porotu zaujmu. Dlouhodobě jsem na sobě velmi pracoval, takže fyzicky i psychicky se cítím skvěle.

Proč si myslíš, že zrovna ty bys měl být Mužem roku 2024?

Má účast ve finále či případné vítězství by mělo i společenský přesah. Například připravuji projekt s jednou odbornicí na výživu Ing. Šárkou Hodslavskou, DiS., který bude řešit problém dětské obezity, což je v současné době velmi aktuální téma a rád bych tímto směrem pomáhal.

Jak ses na soutěž připravoval?

Připravoval jsem se dlouhodobě, v zimě jsem měl dokonce individuální soustředění v zahraničí, kde jsem měl 2-3 tréninky denně, abych byl v co nejlepší formě. V ČR mě připravuje osobní trenér Karel Pospíšil a stravu řeším s nutriční specialistkou Šárkou Hodslavskou. Jako doplněk jsem využil i novinku EMS cvičení ve studiu Healty Twenty Teplice.

Co ty a politika? Jaké máš ambice?

Tak momentálně jsem předsedou Sociální demokracie Teplice a člen krajského vedení. Mám vždy ty největší ambice, ať dělám cokoliv, ale mám pokoru a vše chce čas. Rád bych se však jednou stal poslancem a hájil zájmy občanů ČR.

A co tvé soukromí? Co rád děláš?

Jsem aktivní sportovec, chodím na řecko-římský zápas, ve kterém chci na nejbližším mistrovství ČR uspět. Hraji také fotbal za FK Novosedlice a rád chodím do fitness. Miluji cestování za teplem nebo památkami. Pokud mám čas, tak rád čtu knihy o seberozvoji, motivaci a úspěchu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru