Pozor, Aquacentrum na konci dubna zavírá! Za několik měsíců vás přivítá úplně nový vodní svět
Zdroj: Aquacentrum Teplice
Teplice

Teplice – V Teplicích se na konci dubna uzavře areál zdejšího Aquacentra. Důvodem je začátek vnitřních prací na velké rekonstrukci a dostavbě akvaparku.

Výstavba nového akvaparku začala loni na podzim. Plavecký areál se během celé investiční akce rozroste a zrekonstruuje - přistaví se nový plavecký bazén, ze stávajícího areálu se stane dětský vodní svět. První návštěvníci by do zrekonstruovaného Aquacentra měli zavítat už před Vánoci.

Doteď práce na novém akvaparku na chod současného plaveckého areálu neměly vliv. Od začátku května se ale začne pracovat i uvnitř akvaparku. To tak musí na několik měsíců omezit svůj provoz. V neděli 29. dubna ve 21:30 proto dojde k ukončení provozu plaveckého a rekreačního areálu. V provozu zůstávají Restaurace Plavecká a služby fitness a squash.

Jak to bude nové teplickém Aquacentrum vypadat, jsme psali zde.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru