Hyenismus: Parta lidí našla muže v bezvědomí. Jeden z nich ho ještě před příjezdem sanitky okradl
Ilustrační foto
Teplice

Teplice - Tepličtí policisté objasnili případ okradení muže, který to o silvestrovské noci přehnal s alkoholem a upadl do bezvědomí. Okradl ho jeden z jeho zachránců.

Případ se stal v centru Teplic, konkrétně v předsálí banky, kde se nachází bankomaty. Muž zde náhle upadl do bezvědomí. Postavy zhroucené na zemi za prosklenými dveřmi si o něco později všimli lidé, kteří si otevřeli dveře kartou stejné banky, poskytli muži první pomoc a zavolali záchranku. „Zatímco tři lidé se muži snažili pomoct, třiadvacetiletý muž, který byl s nimi, ho měl prohledat a odcizit mu doklady, tabatěrku, asi 60 korun a platební kartu,“ popsal, co se na místě stalo, policejní mluvčí Daniel Vítek.

Poškozený muž zjistil, že byl okraden, až v nemocnici a vše oznámil na policii. „Díky kamerovým záznamům se podařilo zjistit totožnost podezřelého, který se u výslechu přiznal,“ doplnil Vítek. Pachatel byl obviněn z přečinů krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, za jejichž spáchání by mohl v případě uznání viny strávit až dva roky ve vězení.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru