Muž, který řídil pod vlivem drog, nabízel policistům úplatek, když mu to projde
Ilustrační foto
Teplice

Dubí – Úplatek se pokusil nabídnout policejní hlídce 41letý muž, který řídil auto pod vlivem drog. Teď má na krku dva paragrafy a hrozí mu až šestileté vězení.

Jednačtyřicetiletého motoristu stavěli policisté v Dubí. Na řidiči bylo na první pohled patrné, že je pod vlivem nějaké omamné látky. Muž se proto na místě podrobil orientačnímu testu na přítomnost drog v těle, který byl pozitivní. „Když mu policisté vysvětlovali, jaké to bude mít důsledky a jak se bude v dané věci dále postupovat, řidič jim měl nabídnout peníze, aby se vše udělalo nějak jinak,“ uvedl k případu policejní mluvčí Daniel Vítek s tím, že nabídnutí úplatku je protiprávní, muž byl proto zadržen.

Následně ho policisté obvinili z trestných činů podplacení a ohrožení pod vlivem návykové látky. Pokud případ skončí u soudu a muž bude uznán vinným, mohl by jít až na šest let do vězení.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru