Pokus o sebevraždu v Krupce: Zachránci museli vyrazit dveře, uvnitř našli člověka s pořezaným zápěstím
Ilustrační foto
Teplice

Krupka – Městský hasičský sbor z Krupky vyjížděl k nouzovému otevření bytové jednotky, kde byl hlášen pokus o sebevraždu. O případu informovali tento týden na svém webu.

Jednotka zjistila při příjezdu na místo události, že byt je zamčený a nejde otevřít bez poškození. Kvůli nebezpečí z prodlení bylo Policií ČR rozhodnuto o násilném vniknutí do bytu. Po vyražení dveří příslušníkem Policie ČR jednotka provedla ošetření povrchových řezných ran na levém zápěstí u jedné osoby.

Po příjezdu zdravotnické záchranné služby byl zraněný člověk předán do jejich péče. O byt se postaral rodinný příslušník, který se dostavil na místo.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru