V budově bývalé pobočky České spořitelny v Bílině bude sídlit část městského úřadu
Starosta Oldřich Bubeníček podepisuje kupní smlouvu, díky které do majetku města připadne budova bývalé pobočky České spořitelny. Zdroj: město Bílina
Teplice

Bílina - Městský úřad v Bílině se rozšíří o nové prostory. Část úřadu bude v budově bývalé pobočky České spořitelny. Informuje o tom bílinská radnice.

Starosta Oldřich Bubeníček podepsal kupní smlouvu, díky které do majetku města připadne budova bývalé pobočky České spořitelny sousedící s úřadem. “Dojde tak k propojení obou budov. V nové části úřadu bude archiv, spisovna a také část služebny městské policie, která se dlouhodobě potýká s nedostatečným prostorem,” objasnil starosta.

Uzavření kupní smlouvy schválili zastupitelé na únorovém zasedání. Budovu s číslem popisným 52 město odkoupilo za necelých pět milionů korun.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru