Muž si zval úvěr na drahý mobil, splátky ale neplatí. Hrozí mu vězení
Ilustrační foto
Teplice

Teplice/Most - Z úvěrového podvodu obvinili policisté 25letého muže z Teplic. Lhal při sjednávání úvěru na koupi nového, drahého mobilu. Hrozím mu až dvouleté vězení.

Tepličan uzavřel v sousedním Mostě u jedné společnosti smlouvu o spotřebitelském úvěru k financování nákupu mobilního telefonu v celkové ceně 21 tisíc korun. Muž při sjednávání úvěru do smlouvy uvedl nepravdivé údaje o svém zaměstnání a měsíčním příjmu. „Tam však nikdy nepracoval, byl bez pracovního poměru,“ řekla k případu policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Úvěr muž díky podvodu dostal, dosud však neuhradil žádnou splátku. Případ tak skončil v rukou policie. Muž má nyní na krku trestní stíhání, vyšetřován je na svobodě.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru