Procházka na kostomlatský hrad vyšla muže draho. Přišel o fotografické vybavení
Ilustrační foto
Teplice

Teplicko - O kompletní fotografické vybavení přišel muž, který se v pondělí vydal na kostomlatský hrad. Během toho, co byl na procházce, mu někdo vykradl zaparkované auto, kde měl brašku s fotoaparáty.

Krádež se stala v pondělí odpoledne. Muž nechal v autě tašku, kde měl dva fotoaparáty, objektivy a další foto vybavení. Když se k vozu vrátil, tak zjistil, že v jeho autě řádil zloděj. „Muž přišel o věci v hodnotě přes třicet tisíc korun. Navíc zřejmě vůz nezamkl, takže tím usnadnil neznámému lapkovi práci,“ sdělil k případu policejní mluvčí Daniel Vítek. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro přečin krádeže a po odcizených věcech i pachateli pátrají.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru