Rvačka v Duchcově: Rozlícený bitkař chtěl napadnout i strážníky
Ilustrační foto
Teplice

Duchcov – Duchcovští policisté řešili o uplynulém víkendu rvačku dvou mladých mužů. Ti se poprali v Teplické ulici a jeden z bitkařů se posléze pokusil napadnout i strážníky, kteří přijeli incident uklidnit.

Muži ve věku 24 a 25 let se do sebe pustili v neděli v ranních hodinách. O rvačce se městská policie dozvědla díky telefonátu od svědka incidentu. Hlídka strážníků po příjezdu na místo rozlícené muže od sebe za pomoci hmatů a chvatů odtrhla. Starší muž po se výzvě strážníků uklidnill. Mladší se ovšem chtěl prát pořád a pokoušel se znovu napadat druhého muže a posléze i strážníky. Z tohoto důvodu dostal nakonec pouta. Celou záležitost si následně převzala přivolaná státní policie k dalšímu šetření.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru