Dětské oddělení teplické nemocnice je opět plně v provozu
Ilustrační foto Zdroj: Krajská zdravotní
Teplice

Teplice - Provoz v pavilonu „J“ v teplické nemocnici se vrací do normálu. Kvůli výměně rozvaděče elektrické energie tady byla od 6. ledna uzavřena některá lůžka na interně a dětském oddělení.

Dětské oddělení od 15. ledna již funguje bez omezení. „Dětské oddělení je od pondělních 14.00 hodin plně v provozu, interní oddělení se budou postupně stěhovat zpět do pavilonu J,“ sdělil MUDr. Tomáš Hrubý, ředitel zdravotní péče Krajské zdravotní.

Na dětském oddělení byla od 6. ledna část lůžek bez náhrady uzavřena a provoz oddělení zajišťovala dětská ambulance s nepřetržitým provozem v budově G. V případě hospitalizace musely nemocné děti do jiných nemocnic v kraji. Kvůli výměně rozvaděče elektrické energie byla přemístěna do jiných částí nemocnice lůžka Interny I a Interny II – gastroenterologie. Omezení provozu v pavilonu "J" bylo vyhlášeno do 20. ledna 2018.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru