VIDEO: Neznámý muž vážně zranil ženu na ulici kovovou tyčí. Pomozte ho kriminalistům najít
Podezřelý na útěku. Foto: Policie ČR
Teplice

Ústí nad Labem – O pomoc při objasnění napadení ženy v ulici České mládeže neznámým mužem se na veřejnost obrátili ústečtí kriminalisté. K útoku na bezbrannou oběť došlo 22. prosince loňského roku.

Mluvčí krajské policie Veronika Hyšplerová uvedla, že útok zachytily kamery. „Podezřelý 22. prosince krátce po deváté hodině večer na chodníku v ulici České Mládeže zezadu napadl ženu úderem kovou tyčí do hlavy. Utrpěla vážné zranění hlavy a musela být převezena do nemocnice. Kriminalisté proto žádají všechny, kteří muže z kamer poznali, aby tuto informaci poskytli policistům na linku 158 nebo na nejbližší policejní služebnu,“ doplnila policistka.

Popis pachatele: muž ve věku kolem 25 let, vysoký zhruba 180 centimetrů, atletické postavy, černých vlasů. Na sobě měl oblečenou teplákovou silnější soupravu tmavé barvy. Jednalo se o tmavou mikinu se dvěma bílými pruhy na rukávech a jedním bílým pruhem na hrudníku a tmavé tepláky s bílým nápisem na levé nohavici.

Videa poskytnutá policií

https://www.youtube.com/watch?v=7m0Erex0UVg

https://www.youtube.com/watch?v=JFbC50bvPmo

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru