Bílina - Dvacet nových parkovacích míst by mělo vzniknout v dohledné době v Litoměřické ulici za zimním stadionem v Bílině. Město tam chce vybudovat parkoviště, které bude sloužit jak návštěvníkům stadionu, tak i místním obyvatelům a odlehčí přilehlým ulicím.

2502parkovistebilina

Místo, kde má vyrůst nové parkoviště. Zdroj: město Bílina

Na parkoviště by se vjíždělo odbočkou ze směru od centra vpravo přes můstek a znovu vpravo za stadion. Parkoviště by kopírovalo zadní stěnu budovy a bylo by v úrovni dnešní komunikace. Tato lokalita je pro vybudování parkoviště v současné době nejvhodnější. Město ale prověřuje ještě další dvě varianty.

"Jedna je přímo v areálu zimního stadionu za budovou bývalých šaten. Zde je ale problém s vedením nízkého napětí ČEZ Distribuce. Se společností jednáme o možnostech jeho přeložení nebo jiných řešení. Třetí možností je pak využití plochy před pivovarem, ale zde jsme pouze v počátku prací a ještě nemáme ani zpracovanou studii," uvedla místostarostka města Zuzana Bařtipánová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru