Rybník Barbora v Duchcově. Foto: Ilona Kaulfuss
Co se chystá

Duchcov – Romantickou jízdu po vodě a neobyčejné zážitky nabízí i letos společnost Technické služby města Duchcova. Ve středu 1. května zprovozní půjčovnu lodiček na rybníku Barbora. Zájemci ji najdou v parku, nedaleko kostela Církve československé husitské.

Provozní doba půjčovny, která funguje od května do září, bude v čase od 11 do 19 hodin. S výjimkou nepříznivého počasí, jako je silný déšť, vítr, bouřky a podobně. Poplatek za půjčení lodičky na půl hodiny zůstává stejný jako loni, a sice ve výši 50 korun. Po projížďce se můžete vydat třeba na vyhlídkovou věž evangelického kostela v sousedství půjčovny a umocnit tak svůj zážitek.

Rybník Barbora je největší vodní plochou v Duchcově. Na rozdíl od své jmenovkyně – Barbory v Oldřichově, se v něm ale není možné koupat. V letních měsících se na rybníce konají závody lodních modelů řízených rádiem.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru