Teplice - Prodloužená otevírací doba do noční 22. hodiny, speciální večerní slevy. A hlavně doprovodný program a promítání filmu Padesát odstínů temnoty. To vše přitáhlo do teplického nákupního centra Galerie v pátek večer stovky lidí.

1102night

Netradiční fotokoutek s modelem v posteli. Foto: Oldřich Hájek

Takzvaný Night shopping ve stylu eroticky laděného filmu, který má právě premiéru v českých kinech, doprovázela hra na ruletě, ukázky tance u tyče od děvčat z Domu plného pohybu - Pole dance Teplice. Mezi nakupujícími se procházela slečna s polonahým mužem na řetízku a další v kovové sukni. Dámy se mohly na posteli vyfotit s dalším do půli těla vysvlečeným modelem v neobvyklém fotokoutku. A hlavně se dalo výhodně nakupovat. Stačí se podívat do naší fotogalerie.

Video

 

Fotogalerie

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru