Duchcov – Pouličním prodejem parfémů si chtěl přivydělat 26letý muž v Duchcově. Lidem vnucoval různé voňavky a toaletní vody za výhodné ceny. Jeden z kolemjdoucích na něj zavolal strážníky.

Ilustrační foto

Mladý muž nabízel parfémy ve středu 26. října v Teplické ulici. Když se o prodejci strážníci dozvěděli, tak ho během chvíle dohledali pomocí kamerového systému a parfémy mu zabavili.
Vzhledem k tomu, že je v Duchcově už od roku 2014 podomní a pochůzkový prodej zakázán, dopustil se 26letý pouliční prodavač přestupku. Strážníci navíc zjistili, že zboží lidem v Duchcově vnucoval tento mladý muž už v minulosti. Přestupek bude řešit příslušný správní orgán.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru