Teplicko – Dvě poměrně kuriózní krádeže vyšetřovali v uplynulých dnech policisté na Teplicku. V jednom případě zmizel elektromotor od brány, ve druhém někdo odvezl z garáže hromadu naštípaného dřeva.

Ilustrační foto

První případ se stal v Proboštově. „Neznámý pachatel tady odcizil elektromotor včetně externího přijímače, na což přišel obyvatel domu, když chtěl ráno vyjet z pozemku autem a neotevřela se mu brána," sdělil policejní mluvčí Daniel Vítek. Škoda byla vyčíslena na více jak 16 tisíc korun. Zlodějíčkovi hrozí až dvouletý trest.

Na dva roky do basy může jít i druhý zloděj. Ten se v Řetenicích vloupal do garáže, ze které odcizil šest metrů krychlových naštípaného dřeva, jehož hodnota byla vyčíslena na šest tisíc korun. Jestli hodlá dříví prodat, nebo si chce doma sám přitopit, bude jasné až v případě, že se podaří vloupání objasnit.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru