Policisté pomohli zraněné důchodkyni a vyhladovělé kočce. Obě trpěly za zamčenými dveřmi svých domovů
Ilustrační foto
Teplice

Teplicko - Hned dvakrát během jediného dne museli policisté na Teplicku vniknout do cizího bytu. V prvním případě zachraňovali vyhladovělou kočku, ve druhém zraněnou seniorku.

V prvním případě přijali policisté z Dubí oznámení, že se v bytě v Novosedlicích, jehož majitel byl před několika dny hospitalizován se závažnými zdravotními komplikacemi v nemocnici, nachází kočka, která už je několik dnů bez potravy. „Aby zvíře neuhynulo, vyzvedli policisté v nemocnici klíče od pacientova bytu, kde byla kočka odchycena a následně ji strážníci městské policie umístili do útulku, kde bude do doby, než se její majitel uzdraví,“ řekl k prvnímu případu policejní mluvčí Daniel Vítek.

Ve stejný den večer kontaktoval teplické policisty muž, který bydlí mimo Ústecký kraj s obavou o život své matky, které se nemohl dovolat. Policisté s pomocí hasičů otevřeli ženin byt, uvnitř našli zraněnou seniorku. „Žena upadla a bez cizí pomoci sama nemohla vstát. Policisté proto zavolali záchranáře a ženu předali do péče lékařů,“ doplnil k druhému případu Vítek.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru