V Bílině už instalují vánoční výzdobu. V ulicích se objeví desítky nových světelných motivů
Celkem bude v ulicích města 120 kusů výzdoby. Zdroj: město Bílina
Teplice

Bílina – Městské technické služby v Bílině začaly už instalovat vánoční výzdobu. Více než sto kusů různých světelných motivů bude připraveno do 25. listopadu. “A to včetně ozdobení vánočního stromu na Mírovém náměstí, aby byl připravený na slavnostní rozsvícení,” uvedla ředitelka Městských technických služeb Olga Roučková.

Instalaci ozdob pomocí vysokozdvižné plošiny provádí tři až čtyři zaměstnanci. Celkem bude v ulicích města 120 kusů výzdoby na sloupech veřejného osvětlení. Osmdesát kusů je ve vlastnictví technických služeb, čtyřicet kusů mají v pronájmu, takže se každý rok motivy obměňují. Vánoční světélka budou zářit i na městském úřadu či knihovně.

Vánoční výzdoba bude ve městě až do 6. ledna příštího roku.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru