OBRAZEM: Gymnazisté a amatérští běžci finančně pomohli teplické porodnici
Charitativní běh Krupkou. Foto: Petr Sochůrek
Teplice

Bohosudov - Studenti a pedagogové Biskupského gymnázia, Základní školy a Mateřské školy Bohosudov uspořádali v sobotu 7. října za podpory dobrovolníků teplické nemocnice Charitativní běh Krupkou s podtextem „aneb pomáháme teplické nemocnici“. Letos se organizátorům povedlo vybrat 25 800 Kč, které putují na porodnickou část Gynekologicko-porodnického oddělení Krajské zdravotní v teplické porodnici.

„Získané peníze použijeme na zlepšení komfortu našich pacientek, ať již půjde o balóny, aromatické lampičky nebo porodní židličku,“ řekla Eliška Humlová, lékařka z teplického gynekologicko-porodnického oddělení.

Dlouholeté pomoci bohosudovského gymnázia si v teplické nemocnici velice váží. Dětské a dorostové oddělení, oční oddělení a kožní oddělení věnovalo na akci poukázky na vyšetření, které se dražily. Hlavní cenou v aukci byl i háčkovaný sobík od dobrovolníků teplické nemocnice, kterého nakonec za cenu 200 Kč vydražila Dana Gruntová z Ústí nad Labem.

Návštěvníci akce během sportovního a zábavního dne zhlédli doprovodný program, který nabídl například ukázku agility, canisterapie, slackline, záchranáři, krupských strážníků nebo tvůrčí dílnu.

Fotogalerie:

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru