Požár na sídlišti v Krupce! Hasiči z hořícího domu vynesli tři děti
Ilustrační foto. Zdroj: hasiči archiv
Teplice

Krupka – Dvě hasičské jednotky vyjely dnes odpoledne (11. října) k požáru bytu na sídlišti v Krupce – Maršově. Z hořícího domu museli hasiči evakuovat několik lidí, včetně tří malých dětí.

Požár vypukl v sedmipatrovém domě v ulici Karla Čapka v půl třetí odpoledne. Hořel odpad v neobydleném bytě ve čtvrtém patře. "Při příjezdu hasičů na místo vycházel z balkonu u bytu kouř. Hasiči se vydali do budovy pro obyvatele nad bytem, ve kterém hořelo. Vynesli tři děti a vyvedli staršího člověka,“ řekl mluvčí hasičů Lukáš Marvan. Na místo dorazila také zdravotnická záchranná služba pro jedenáct lidí, kteří se nadýchali kouře.

Hasiči požár zlikvidovali před šestnáctou hodinou. Budovu odvětrali. Příčina požáru se zjišťuje.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru