Teplicko - Zpráva pro řidiče: Dneska se na cesty vydávejte se zvláštní pozorností. Na všech silnicích leží uježděná vrstva sněhu, hlavní silnice pokrývá břečka. Před Velemínem pozor na ledovku a stojící kamiony.

Pluh projíždí horskou silnici v Krušných horách během sobotního sněžení. Foto: Oldřich Hájek

Silnice jsou sjízdné, ale hlavně cesty nižších tříd vyžadují obvzlášť opatrnost. Silničáři pluží, ale padající sníh nestíhají v některých oblastech odklízet, především na cestách II. a III. tříd.

Před Velemínem upozorňuje server dopravniinfo.cz na ledovku na dvoukilometrovém úseku. Kamiony tam v obou směrech blokují provoz a až do odvolání hrozí kolony.

Na některých místech aktuálně nesněží, ale padá okamžitě namrzající déšť, stejně jako na vrcholcích hor. Situace se ale může rychle měnit.

Dohlednost je ve vyšších polohách omezena vlivem srážek. V tuto chvíli není na Teplicku  hlášena žádná nehoda.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru