Teplice – Silné americké stroje a krásné dívky k sobě neodmyslitelně patří. Můžete si to ověřit tento víkend v Galerii Teplice. Program ale neocení jen tatínkové, vyrazit tam může celá rodina. Chystají se i představení a soutěže pro děti.

 
Harley a krásné ženy, to prostě patří k sobě

O víkendu bude v Teplicích na co koukat ;) Fotky a podrobný program tady: http://goo.gl/VaG7MC

Zveřejnil(a) E-Teplicko dne 22. leden 2016

V teplické Galerii můžete do konce ledna vidět výstavu dvaceti krásných legendárních motorek Harley Davidson rakouského sběratele Maxe Knalla ze Schlüsslbergu. Prohlédnete si tu nádherné stroje této značky z různých období, nejstarší pak z roku 1918, mašiny, které jsou tematicky stylizované, například stroje používané v americké armádě, policejní nebo hasičský Harley, nebo třeba motorka vytvořená jako pocta letcům z 2. světové války.

Ke každému modelu je přiřazena tematická dekorace a krátký popis. Výstava potrvá až do konce ledna, o víkendu pak bude tuto jedinečnou výstavu od 14.00 do 17.00 hod provázet motorkářský program pro děti i dospělé. Pro děti bude připravena spousta sladkých i věcných odměn. V sobotu zažijete zábavné divadelní představení pro děti s dopravní tematikou, například dopravní mini informace, jak se oblékat, když jdeme ven, helma, chrániče, reflexní vesta, soutěž ve slalomu na motorkách, soutěž v kreslení motorek, kelímkovou soutěž. V neděli vás čekají workshopy pro děti i dospělé, například výroba motorkářských placek, výroba motorkářských vlajek nebo airbrush tetování.

V neděli se těšte na airbrush na tělo. Foto: Olga Markuzziová

Sobota 23. 1. od 14.00 do 17.00 hodin

Zábavné divadelní představení pro děti s dopravní tematikou:
• dopravní mini informace - jak se oblékat, když jdeme ven, helma, chrániče, reflexní vesta
• soutěž na motorkách - slalom
• soutěž v kreslení motorek
• soutěž kelímková
Pro děti bude připraveno spousta sladkých i věcných odměn.

Neděle 24. 1. 2016 od 14.00 do 17.00 hodin

Workshopy pro děti i dospělé:
• výroba motorkářských placek
• výroba motorkářských vlajek
• airbrush tetování

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru