Teplice – Policisté z Teplic pátrali po odcizeném autě, které ale nikdo nikdy neukradl. To jen jeho majitel zapomněl, kde si ho vlastně zaparkoval.

Ilustrační foto

Úsměvný případ se stal v Teplicích před několika dny. Krádež auta v hodnotě 180 tisíc korun přišel na policii nahlásit důchodce. Byl přesvědčen, že mu vůz sebral někdo z parkoviště. Dokonce tvrdil, že se mu ztratili i klíčky. Policisté provedli ohledání místa činu a po ztraceném autě vyhlásili celostátní pátrání. Jaké bylo jejich překvapení, když se jim senior po pár hodinách ozval znovu a oznámil, že svůj vůz už našel. „Sám si ho totiž předešlý den zaparkoval do garáže, jenže na to s ohledem na svůj vysoký věk zapomněl, a když doma neobjevil ani klíče od vozu, domníval se, že mu auto někdo odcizil," vysvětlil, co starého pána zmátlo, policejní mluvčí Daniel Vítek. Policisté si ještě vše ověřili. Auto skutečně stálo v garáži nepoškozené a s klíčky ve spínací skříňce.

Našel se i "ukradený" notebook

Není bez zajímavosti, že v krátké době jde v Teplicích již o druhý případ krádeže, která se nakonec nestala. Na zatáčku týdny policie informovala o podobné události. Tehdy jim pro změnu přišel nahlásit jistý muž, že mu někdo v hospodě ukradl notebook. Záhy se ukázalo, že se opil, usnul a počítač mu odnesli z restaurace starostliví kamarádi, kteří s ním hráli karty. Paradoxně nechtěli, aby ho někdo ukradl. Dotyčný si ovšem na nic z toho, vzhledem ke své „opičce", nepamatoval.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru