Bílina - Městský úřad v Bílině eviduje 1 280 vozidel v depozitu. Vozidla, která jsou v depozitu déle než 18 měsíců budou k 1. lednu 2016 trvale vyřazena, jestliže vlastník nepožádá o zápis vozidla do dlouhodobého depozitu. Tuto žádost musí majitel auta podat na příslušný úřad do 31. prosince 2015.

Ilustrační foto

Na vložení vozidla do dlouhodobého depozitu musí majitel předložit žádost a technický průkaz k vozidlu. Do žádosti je nutné uvést adresu, kde se vozidlo fyzicky nachází a účel využití. Správní poplatek činí 50 korun. Pozor, bílinský úřad je 31. prosince 2015 uzavřen.

Státní poznávací značku si do depozitu může uložit řidič, který auto určitou dobu nevyužívá a nechce za něj platit povinné ručení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru