Krupka – Teprve osmnáctiletý mladík obíral o peníze důchodkyni v Krupce. Několikrát se k ní vnutil do bytu, kde jí poté sebral přes čtyři tisíce korun. O případu informovala policie, která krádeže vyšetřovala.

Ilustrační foto

Poprvé teenager potkal starší ženu na chodbě domu, kde byl na návštěvě. „Pod záminkou, že potřebuje odvézt syna do nemocnice, ji požádal o sto korun. Když šla žena do bytu pro peníze, mladík za ní vešel dovnitř a ze zásuvky jí odcizil čtyři tisíce korun," řekl mluvčí teplické policie Daniel Vítek.

Další den zlodějíček důchodkyni potkal znovu a opět se k ní domů vnutil. Tentokrát ho ale seniorka včas z bytu vykázala. „Ještě tentýž týden měl ale násilím vytlačit dveře bytu a z kabelky, kterou měla žena v předsíni, jí ukrást další tři stokoruny," doplnil Vítek. Do bytu důchodkyně se mladík pokusil dostat ještě jednou. Už se mu to ale nepovedlo. Seniorka si totiž po předchozích špatných zkušenostech zajistila dveře bezpečnostním řetízkem.

Mladý muž má teď na krku obvinění z krádeže a porušování domovní svobody. Hrozí mu až tříleté vězení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru