Policisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po ukradeném skútru v hodnotě 120 tisíc korun
Odcizený skútr Vespa. Foto Zdroj: Policie ČR
Teplice

Cínovec - Tepličtí policisté přijali oznámení, že ve středu 5. října v době od 16:30 do 17:40 hodin došlo v obci Cínovec ke krádeži skútru Vespa v hodnotě 120 tisíc korun. Dosud se ho nepodařilo vypátrat a tak žádají veřejnost o pomoc.

Výrazný žlutý skútr byl zaparkovaný kousek od lesní cesty pod hotelem Pomezí. Společně se skútrem došlo i k odcizení nákupu a helmy. Zloděj zřejmě naložil skútr na přívěs nebo nákladní auto. Policie žádá občany, kteří by mohli ke krádeži poskytnout jakékoliv informace, všimli si v tuto dobu něčeho podezřelého, nebo skútr někde viděli, aby ji kontaktovali na lince 158.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru