Opilý řidič v Teplicích: S téměř 3 promile, bez vědomí majitelky vozu a se zákazem řízení vyrazil na nákup
Ilustrační foto E-deníky.cz
Teplice

Teplice - Ani téměř 3 promile alkoholu mu nezabránily usednout za volant a projíždět se městem. 43letý muž nasedl do auta své příbuzné, aniž by o tom věděla a odjel v tomhle stavu nakoupit. Policistům neunikl a jak bylo později zjištěno, měl dokonce uložený zákaz řízení všech vozidel.

Muž z Teplic vzal bez souhlasu a vědomí své příbuzné klíčky od jejího vozu a odjel s ním na nákup. Následně byl kontrolován policejní hlídkou, která provedla u řidiče dechovou zkoušku, která potvrdila téměř 3 promile alkoholu v dechu. Navíc policisté při lustraci zjistili, že má provedenou blokaci všech skupin řidičského oprávnění. Muž byl po vystřízlivění vyslechnut na policejní stanici a následně mu bylo sděleno podezření z přečinů ohrožení pod vlivem návykové látky a neoprávněné užívání cizí věci. Vozidlo bylo vráceno zpět majitelce.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru