V Teplicích srazilo auto chodce, policie žádá svědky o pomoc. Hledá svědky i další nehody
Ilustrační foto
Teplice

Teplice - Tepličtí policisté šetří dvě dopravní nehody a žádají občany o pomoc. První událost se stala dne 24. srpna letošního roku v 16:00 hodin. V ulici U Zámečku v Teplicích nezjištěný řidič s neustanoveným vozidlem poškodil jiný zaparkovaný vůz Škoda. Z místa incidentu poté ujel, aniž by splnil zákonnou povinnost a dopravní nehodu oznámil.

Na Masarykově třídě se policisté zabývají střetem osobního vozidla značky Peugeot a chodce. K nehodě došlo 28. srpna v 14:50 hodin. Dosud nezjištěný chodec přecházel pozemní komunikaci směrem k Benešovu náměstí mezi zaparkovanými vozidly a vběhl přímo pod jedoucí automobil. S touto osobou, která z místa nehody odešla, by policisté rádi hovořili.

"V souvislosti s prověřováním těchto dopravních nehod žádáme případné svědky i řidiče, kteří v těchto dobách jeli ulicí U Zámečku nebo na Masarykově třídě a viděli některý ze střetů nebo případně mají k dispozici videozáznam z kamery ve svém vozidle, nechť se ozvou Policii ČR na linku 158. Děkujeme," uvedl policejní mluvčí Václav Krieger.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru