Žena vyměnila tankovací kartu zaměstnavatele za peníze na hazardní hry. Do křížku se zákonem se nedostala poprvé
Ilustrační foto
Teplice

Teplicko - V jedné z firem na Teplicku, zabývající se výrobou ocelových konstrukcí pracovala 44letá žena z Ústecka. Ta ke škodě zaměstnavatele kromě své pracovní náplně vykonávala i nekalou činnost. Všimla si v kanceláři volně odložené tankovací karty. Tu si „zapůjčila“ a za použití lži jí použila k uhrazení peněz na hazardní hry.

Při opakovaných návštěvách kasina v Teplicích sdělila muži z obsluhy, že je majitelkou oné společnosti, že se tedy jedná o její kartu. Uzavřeli mezi sebou slovní dohodu, že on jí zapůjčí peníze do hry a za to si natankuje na tuto kartu benzín pro svou potřebu. Takto muž natankoval v minimálně 18ti případech do svého vozidla.

"Celkem touto protislužbou vznikla okradené firmě škoda 24 tisíc korun. Nepoctivé zaměstnankyni sdělil policejní komisař obvinění z přečinu krádeže a vzhledem k tomu, že již byla v minulosti za obdobný skutek odsouzena, hrozí jí až tříletý pobyt za mřížemi," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru