Mladík okradl spícího opilce na lavičce, z kapsy mu vytáhl telefon
Ilustrační foto
Teplice

Teplice - Z přečinu krádeže bylo sděleno podezření 20ti letému muži z Krupky. Ten i přes svůj nízký věk, již byl v minulosti za krádeže odsouzen k pobytu ve vězení v délce 6ti měsíců. Ani to však nevedlo k jeho nápravě. Na autobusové zastávce v Teplicích využil toho, že na lavičce odpočíval muž pod vlivem alkoholu.

"Využil jeho stavu a nestřeženého okamžiku a z kapsy kalhot mu vytáhl mobilní telefon v hodnotě 4 tisíc korun. Než se okradený stihl rozkoukat, zloděj z místa utekl. Ne však na dlouho, neboť do několika dnů se podařilo policistům jeho totožnost zjistit a nyní mu v případě odsouzení hrozí za přečin krádeže trest odnětí svobody na 6 měsíců až tři roky," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru